home about us products contacts

-----------------------------------------------

Hieronder een voorproefje van onze gerechten.

 Voorgerechten
€8.50

- Vijgenbrood met diverse notencrèmes
- Luxe notenmix
- Huisgemaakte tapenades  op toast of Bruschcettas

- Huisgemaakte tomaten-wortelsoep geserveerd met gewokte courgette en ovenverse fochaccia 
- Raw vegan salade Niçoise
- Pakoras (verse groenten gefrituurd in kikkererwtenbeslag)

Hoofdgerechten
€19.00

- Thaise rijstmihoen en seizoensgroenten geserveerd met tofu sate en pindasaus
- Pompoen en okras met Basmati rijst 
- Gevulde courgette, paprika of aubergine (kruidige tofu gehaktvulling) geserveerd met  Naan (brood uit de bekende Tandoor oven)

 Nagerechten
€8.50

- Soja ijs met vruchten
- Crêpe Suzette (glutenvrij)
- Sorbet ijs met vruchten
- Dadels gevuld met marsepein en walnoot





3-GANGEN WEEKMENU €35.00
glutenvrij en veganistisch

December Menu
  
Courgettetaart met salade en basilicumdressing
OF
Gado Gado: gestoomde groentjes met een pittige pinda-saus (een Indonesische heerlijkheid).
OF
Pompoensoep met ruccoladressing
OF
Pakora's: Verschillende groenten gefrituurd in een beslag van kikkererwtenmeel
------------------------------
Green curry met groenten, geserveerd met rijst en komkommer zuurgoed
OF
Stroganov van champignons en paprika in een romige saus geserveerd met gebakken en salade
OF
Zoetzure tofu sate gemarineerd met ananas en koreander, geserveerd met rijst
OF
Italiaanse tofu in tomatensaus, geserveerd met knoflook-patatatenpuree en broccoli
----------------------------
In blokjes gesneden meloen in verse munt met sorbet.
OF
Choco-omhulde stoofpeer met vanille ijs
OF
Bakbanaan met vanille ijs en een vleug van gember
OF
Soja yoghurt: met een combo van appel-kaneel-rozijnen of ananas-cardemon-kokos